В  поредицата от снимки, споделени този петък в Instagram, Ким

...
В  поредицата от снимки, споделени този петък в Instagram, Ким
Коментари Харесай

Любов и разбирателство цари в семейство Кардашиян (СНИМКИ)

В  поредицата от фотоси, споделени този петък в Instagram, Ким Кардашиян даде на почитателите взор зад кулисите на италианската женитба на сестра си Кортни с Травис Баркър.

На една от фотосите Кортни споделя сладостен миг с племенницата си Норт Уест, до момента в който държи сина си Reign Disick с другата си ръка.

8-годишната Норт също е показана в други фотоси дружно с майка си в съвпадащи напълно черни тоалети. На един кадър дуото майка-дъщеря споделя целувка, до момента в който различен демонстрира Норт да се усмихва, позирайки за селфи с майка си и вуйна си Клои Кардашиян, споделя списание People.

 Любов и съгласие царува в семейство Кардашиян (СНИМКИ) Инфо:SHUTTERSTOCK; JON KOPALOFF/FILMMAGIC

41-годишната Ким заложи на черна дантелена рокля на Dolce & Gabbana с изумрудени и златни аксесоари, особено за мотива. Звездата на Кардашианс прикова погледите с русите си къдрици, благодарение на персонален коафьор Крис Апълтън. Гримът бе дело на Марио Дедиванович, който всякога съумява да сътвори шедьоври върху лицата на известните персони.

Що се отнася до Норт, дъщерята на Ким и Кание, 8-годишното дете беше с  ботуши и дълга черно-бяла щампа. Тя добави дребна черна чанта Dolce & Gabbana, с цел да приключи визията. Несъмнено Норт е почтена наследница на красивата си майка Ким.

В допълнение към фамилните фрагменти, Ким даде на почитателите и фотоси в непосредствен кадър, показвайки нежния воал и къса бяла сватбена рокля на Къртни.

„ KRAVIS FOREVER “, написа под обявата Ким.

 Любов и съгласие царува в семейство Кардашиян (СНИМКИ)

Ким също по този начин показа и още доста фрагменти на своята прелестна щерка от престоя им в Италия. По всичко си проличава, че в семейство Кардашиян царува съгласие и обич, за които мечтаят сестрите, нееднократно споделяли за това.

43-годишната Кортни подписа брак с барабаниста на Blink-182, който е на 46 години, предишния уикенд на зашеметяваща гала по залез слънце в Италия пред техните фамилии и близки другари.

Въпреки персоналния миг, те взеха решение да зарадват своите почитатели с красиви фотоси от сватбата.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР